laupäev, 16. november 2013

Amoena välised rinnaproteesid: Contact 2A, Aqua wave, Natura Light 2S

Amoena Contact 2A
Ainulaadne asümmeetriline ülikerge temperatuuri reguleeriv väline rinnaprotees, kinnitub nahale.

Maksimaalse mugavuse tagab materjal Comfort+.
Comfort+ materjalis sisalduvad mikrokapslid, mis aitavad reguleerida ja tasakaalustada kehatemperatuuri proteesipiirkonnas:
  • "neelab" kuumuse keha temperatuuri kasvades
  • kogub seda läbi proteesi väliskihi
  • "vabastab" õrnalt selle, kui keha temperatuur väheneb
Amoena Contact rinnaprotees kinnitub otse nahale ja liigub koos kehaga. Amoena Contact rinnaproteesid ei põhjusta survet õlapealsele piirkonnale. Antud rinnaprotees võimaldab valida ja kanda avatumaid riideid ja tunda end seejuures enesekindlamalt. Tagab maksimaalse mugavuse, lihtne kanda ja hooldada.

Rinnaprotees Amoena Contact on sobilik valik kuus kuud peale operatsiooni.
Rinnaproteesile on võimalik juurde osta isekleepuv rinnanibu (12 erinevat suurust ja värvi).

Väline rinnaprotees Amoena Contact on saadaval ka Light-versioonis. Amoena Contact Light rinnaproteesid on 30% kergemad samas suuruses olevast inimese oma rinnast.

Contact ja Contact Light proteesi on võimalik osta erinevates suurustes ning erinevates kujudes.



Contact proteesi puhul on oluliseim just õige ning korralik hooldamine. Proteesiga on ühe kuu pesuvahendid juba kaasa. Hiljem saab neid meie kauplusest juurde osta.

Meie kaupluses aidatakse Teil leida õige Contact rinnaprotees ning õpetatakse seda kasutama, hooldama ja puhastama. Hästi hooldatud/puhastatud rinnaproteesi eluiga on mittehooldatust tunduvalt pikem.

Kui proteesi isekleepuv pind on oma aja juba ära elanud (1 a-1,5 a), pole tarvis seda veel ära visata - pakendis on kaasas pehme õhuke prooteesikujuline nahasõbralikust materjalist , mille saab proteesi kleepuvale pinnale asetada ning edaspidi proteesi tavaproteesina kasutada.

Pildil protees suurusega 9R

Ostes on proteesil veel kaitsekile isekleepuval osal peal.


Empatrax Tervisekaupluse e-poest on hetkel võimalik osta Amoena Contact Light 2. Ülejäänud kujudega ning suurustega Contact (nii tavaraskus kui ka Light) rinnaproteese saab osta ka meie kauplusest Tallinnast Liivalaia 32 ning tellida ka Hiiumaal Empatrax Tervisekauplus.

Aqua Wave
Aqua Wave on Amoena poolt spetsiaalselt väljatöötatud väline rinnaprotees ujumiseks.
Aqua Wave sümmeetriline väline rinnaprotees spetsiaalse disainiga vees sportimiseks, mis on kerge kaaluga, turvalise sobivusega ja lihtne kasutada. Amoena Aqua Wave on sobiv valik just veespordi armastajatele. Rinnaprotees on läbipaistvast silikonist, mis on kergelt voolujooneline.

Rinnaproteesiga kuulub komplekti ka spetsiaalne veekindel kott, mis on piisavalt suur, et mahutada ka märg ujumistrikoo.
(Võimalik on osta erinevaid proteesitaskutega ujumistrikoosid ja kaheosalisi ujumisriiete komplekte.)

Aqua Wave' on võimalik osta erinevate suurustega (1-14).



Pildil protees suurusega 5




Amoena välist rinnaproteesi vees sportimiseks on võimalik osta nii Empatrax'i e-poest kui ka meie kauplusest kohapealt (lisaks ka Hiiumaal Empatrax Tervisekauplusest ja Tartu teenindusest).

Hind: 72.00 €.

Toodet on võimalik osta soodustatud tingimustel Empatrax Tervisekauplusest, vajalik isiklik abivahendi kaart koos arstitõendi/retsepti või rehabilitatsiooniplaaniga.

Natura Light 2S
Amoena välinerinnaprotees Natura Light 2S on sümmeetrilise kujuga protees, mis on samuti valmistatud Comfort+ materjalist ning on 30% kergem samas suuruses olevast inimese oma rinnast. Natura Light rinnaproteesi eripäraks on see, et ta käitub nagu tavaline rind: ta annab loomuliku tunde, liigub koos kehaga (nt pikali heites lamendub) ning ta näeb välja loomulik. Proteesi üks vahekihtidest omandab kehasoojust.

Amoena Natura väliseid rinnaproteese on võimalik osta lisaks Light-variantidele ka tavaraskusega. Samuti on võimalik Natura proteese osta erinevate suuruste (0-12/14) ning erinevate kujudega.


Pildil protees suurusega 13




Amoena välist rinnaproteesi Natura (nii Light kui ka tavaraskusega proteesi) on võimalik osta Empatrax Tervisekauplusest kohapealt kui ka Hiiumaal Empatrax Tervisekauplusest ja Tartu teenindusest.


Rinnaproteesi ostes aidatakse Teil õige protees õiges suuruses valida ning õpetatakse ka seda hooldama. Teie soovi korral aidatakse just Teile sobiv ning meeldiv proteesirinnahoidja proteesi juurde leida. :)

2 kommentaari:

  1. Tere!
    Kas teil on praegu neid liimuvaid rinnproteese ja mis need maksavad?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tere

      Tänan, et olete kirjutanud.
      Contact väliseid rinnaproteese on Tervisekaupluses kohapeal, kuid reeglina tellitakse neid vastavalt kujule, suurusele, materjalile jne kliendile sobivas suuruses peale kliendi mõõtmist.
      Hind: 188.54€
      http://www.invaabi.ee/shop/product/valine-rinnaprotees-amoena-contact-light-2-s-380/

      Lugupidamisega
      Empatrax Tervisekauplus
      55 605 125

      Kustuta